Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Криминал

Виконком міської ради Львова дозволив будівництво на вул.Шевченка

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9333
Виконком міської ради Львова дозволив будівництво на вул.Шевченка




Виконавчий комітет міської ради Львова у п’ятницю, 23 вересня, затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво та реставрацію 4 об’єктів у Львові на вул.Т.Шевченка,60.


Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.


Відповідно до рішення виконкому, підприємство "Патриаком" збудує 4 багатоквартирних житлвоих будинків на вул.Т.Шевченка,60. 


Крім того, виконком своїм рішенням дозволив підприємству реставрувати пам’ятку архітектури місцевого значення за цією ж адресою. Забудовник має намір перетворити пам’ятку на центр дозвілля.


Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, виконком міськради Львова дозволив збудувати міні-готель на місці пам’ятки архітектури, на вул.О.Степанівни, 31.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.