Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Криминал

Виконком прийняв 4 рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9000
Виконком прийняв 4 рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок




Сьогодні, 1 серпня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято 4 рішень щодо затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок.


Також виконком прийняв рішення про внесення змін до детального  плану території району «Збоїща» у межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика – вул. І. Миколайчука. Про це повідомляє кореспондент 032.ua.


Відтак, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення:





Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Грицком Є. Р., Походіною А. Ф. і Кушкою Л. І. багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом та приміщеннями громадського призначення на вул. Малиновій, 8, 10 зі знесенням існуючих житлових будинків.




Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Маслюком А. Д. та Зозулею І. І. зблокованих індивідуальних житлових будинків на вул. Кавказькій, 26.




Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Експерт-інвест» багатоквартирного житлового будинку на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом зі знесенням існуючих будівель (№ 1 на генплані).




Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Експерт-інвест» багатоквартирного житлового будинку на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом зі знесенням існуючих будівель (№ 4 на генплані).





























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.