Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Головний архітектор Львова відтепер буде публічно звітувати про всі містобудівні умови та обмеження

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10630
Головний архітектор Львова відтепер буде публічно звітувати про всі містобудівні умови та обмеження




Під час останнього засідання виконавчого комітету, головного архітектора міста зобов’язали публічно звітувати про всі містобудівні умови та обмеження, що діють у Львові.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі міської ради.


Так, під час засідання виконавчого комітету міськради, яке відбулося напередодні, 1 квітня, присутні заслухали головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, який розповів про будівництва, що ведуться на вул. Роксоляни та на вул. Пасічна – Хуторівка. Однак, під час детальнішого розгляду з’ясувалось, що за цими об’єктами є низка порушень у містобудівній документації.


Необхідно, аби громадськість була більше поінформована про ті об’єкти, будівництво яких планується на території Львова


“Ми бачимо, що у Львові зростає кількість незаконних будов, але не усі із них насправді є незаконними. Тому пропонуємо зобов’язати начальника управління архітектури інформувати виконавчий комітет кожного засідання про всі містобудівні умови та обмеження, які знаходяться на розгляді в управлінні архітектури. Необхідно, аби громадськість була більше поінформована про ті об’єкти, будівництво яких планується на території Львова», – зазначила керівник міського юридичного управління Гелена Пайонкевич.


Нагаємо, у січні цього року львів’яни під міською радою протестували проти незаконного будівництва на вулиці Сосновська - Варшавська. 


Читайте також на нашому сайті: ДАБІ зупинила у Львові ще одне незаконне будівництво.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.