Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Криминал

У Львові назвали райони де існують найбільші проблеми із вивозом сміття (ФОТО)

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10532
У Львові назвали райони де існують найбільші проблеми із вивозом сміття (ФОТО)




За словами заступника голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірини Маруняк, двоє із п’яти перевізників у Львові не справляються із вивозом сміття із міста.


Про це повідомляє кореспондент 032.ua.


За словами Маруняк, найбільші проблеми із вивозом сміття існують у Франківському, Сихівському та Шевченківському районі. Водночас, Ірина Маруняк під час сьогоднішньої зустрічі із журналістами відмовилася називати перевізників, які вчасно не вивозять сміття із названих районів.


Місто веде із ними переговори


"Я би не хотіла зараз озвучувати назви цих компаній-перевізників. Місто веде із ними переговори, сьогодні представники цих компаній запрошені на нараду у міськраді. Будемо намагатися їм допомогти вирішити цю проблему", - розповіла Маруняк.


У Львові назвали райони де існують найбільші проблеми із вивозом сміття (ФОТО)


Фото: Андрій Галицький/032.ua


Нагадаємо, що мешканці Львова у соціальних мережах скаржаться на переповнені сміттєві контейнери в окремих районах міста. За словами львів’ян, сміття не вивозиться вже кілька днів.


Читайте також на нашому сайті: Маруняк пояснила, чому на вулицях Львова стоять переповнені контейнери сміття.


 































www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.