Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Андрій Садовий заявляє про нові загрози дестабілізації з вивозом сміття у Львові

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   8349
Андрій Садовий заявляє про нові загрози дестабілізації з вивозом сміття у Львові




На думку мера Львова такі спроби можуть розпочатися вже восени цього року.


Про це Андрій Іванович заявив у своєму традиційному відозверненні до львів’ян, інформує сайт 032.ua з посиланням на міськраду Львова 


За словами Садового наразі у Львові вирішують дві проблеми одночасно - поточне вивезення сміття і вирішення цього питання у цілому. 


вивезення сміття забезпечується практично безперебійно


"Незважаючи на опір та перепони, блокування, прибирання міста та вивезення сміття забезпечується практично безперебійно. Всі, хто пророчив, що Львів захлинеться сміттям, не отримали бажаного результату. Однак, я не виключаю, що з осені спроби дестабілізації відновляться. Для деяких політиків будь-які проблеми у Львові – це єдиний шанс нагадати про своє існування", – зазначив Андрій Садовий.


Читайте також на нашому сайті: у Львові заявляють про загрозу нового зсуву на Грибовицькому сміттєзвалищі.


 































www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.