Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Садовий: «Частина львівських маршрутів буде продовжена до навколишніх сіл»

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10223
Садовий: «Частина львівських маршрутів буде продовжена до навколишніх сіл»




Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію щодо приміських маршрутів, які курсують через Львів.


Як повідомили у прес-службі ЛМР, мер зазначив, що місто за наступні роки має напрацювати нову схему розміщення автостанцій, а наразі розглядається можливість сполучення ближніх населених пунктів зі Львовом міськими автобусними маршрутами.



«Є схема, яка повинна працювати. Не можна з одного села пускати автобус через місто Львів в інше село. У Львові є свої маршрути. Ми підемо іншим шляхом. Частина львівських маршрутів буде продовжена до навколишніх сіл, щоб вони були імплементовані у львівську мережу. Це буде позитивний варіант вирішення. Наступного року вже буде працювати нова система по співпраці з перевізниками, ми будемо оголошувати конкурс. Зараз триває обговорення, частина громадськості буде у конкурсному комітеті, вони будуть фіналізувати рішення щодо перевізників, які будуть працювати. Вакханалія, яка існувала багато років, повинна бути припинена. Ці автобуси, які з одного села їздили в інше, жахливої якості. Будь ласка, доїхав до кінцевої станції, зупинився, є львівська транспортна система, як повинна якісно працювати.


Продовжуємо наші маршрути, щоб забирати людей з навколишніх сіл. Думаю, це буде вирішення.


Наступного року ми хочемо приступити до реконструкції площі перед вокзалом, там треба будувати великий підземний паркінг, реконструювати площу. Є у нас наш автовокзал, який повинен якісніше працювати. Є станції, які завжди працювали, але раніше вони були комунальними, а в 90-их роках їх продали і зробили приватними. Система переведення і автостанцій, і транспорту з комунальних форм власності у приватну, на жаль, сьогодні себе не оправдала. Львів через це має багато проблем. По автостанціях ми повинні вийти на комплексну схему розміщення нових автостанцій, вони повинні бути належної якості надання послуг. Це процес, який ми беремо собі як завдання на 2017-18 роки.


Станція на вул. Петлюри буде працювати тимчасово, вона не буде постійно. Коли ми затвердимо схему чіткого розміщення автостанцій, думаю, швидко це збудуємо тоді буде інша якість сервісу. Це буде визначено робочою групою спільно з науковцями. Має бути науковий підхід», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.


Нагадаємо, що сьогодні через мешканці села Чишки перекрили дорогу через те, що на початку жовтня у Львові перенесли кінцеві зупинки приміського транспорту.


Як раніше писав 032.ua, з початку жовтня вступило в дію рішення Львівської міськради, відповідно до якого кінцеві зупинки усіх приміських маршрутів було перенесено на найближчі від в’їзду у місто автостанції.


Читайте також на нашому сайті: через те, що кінцеві зупинки приміських автобусів у Львові перенесли, мешканцям районів доводиться переплачувати щодня 8-16 грн.















Голос міста

Кінцеві зупинки приміських маршруток перенесли на околиці Львова. Як ви до цього ставитесь?


Проголосували 213 осіб






35.2%



Позитивно







54.5%



Негативно







7.5%



Важко відповісти







2.8%



Мені все одно














Позитивно



Негативно



Важко відповісти



Мені все одно




















Труш Ірина Володимирівна

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.