Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Криминал

Кінцеві зупинки усіх обласних маршрутів на Львівщині будуть на найближчих автостанціях, - ЛОДА

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   10524
Кінцеві зупинки усіх обласних маршрутів на Львівщині будуть на найближчих автостанціях, - ЛОДА




Сьогодні, 3 грудня, перевізники пікетували ЛОДА та зустрілися із губернатором області Олегом Синюткою.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.


За словами керівника області, усі перевізники мають бути в однакових умовах,тому на сьогодні приміські та міжміські автобусні маршрути, що перевозять пасажирів в області, повинні доїжджати лише до кінцевих автостанцій у межах Львова.


Наша позиція полягає у тому, щоб кінцеві зупинки обласних маршрутів були на найближчих автостанціях у межах Львова


"Наша позиція полягає у тому, щоб кінцеві зупинки обласних маршрутів були на найближчих автостанціях у межах Львова. Тому, для прикладу, всі автобуси зі Стрийського напрямку доїжджатимуть на Стрийський автовокзал, Жовківського напрямку – на автостанцію "Північний" (АС-2), Городоцького – автостанцію на вул.Городоцькій і так далі", - наголосив  Олег Синютка. 


Натомість, учасники пікету просили прирівняти до туристичних напрямків маршрути зі Сколе та Славського і дозволити їм заїжджати у місто Львів, зокрема на Головний залізничний вокзал. Зараз таке право мають лише автобуси, які курсують до Трускавця, Моршина та Східниці.


"Я не заперечую проти того, щоб і курортні та туристичні напрямки прирівняти до усіх. А відтак, щоб маршрути із Моршина, Трускавця та інші доїжджали на кінцеві автостанції. Лише так ми створимо рівні умови", - зазначив Олег Синютка.


Нагадаємо. що сьогодні, 3 грудня перевізники пікетували Львівську ОДА.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.