Сегодня: Понедельник, 14 Ноября 2016 года
Общество

Депутати обласної ради вимагають від Садового пояснити, куди вивозиться сміття зі Львова

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10025
Депутати обласної ради вимагають від Садового пояснити, куди вивозиться сміття зі Львова




Відповідний запит до міського голови скерував депутат обласної ради від фракції "Народний контроль" Богдан Гагалюк.


Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.


вказують на виявлені факти утворення стихійних сміттєзвалищ у придорожній зоні траси Київ-Чоп


"До мене звертаються мешканці Бродівського району і вказують на виявлені факти утворення стихійних сміттєзвалищ у придорожній зоні траси Київ-Чоп. Як приклад можна навести стихійне сміттєзвалище на початку в’їзду в село Суходоли Бродівського району. Аналіз повідомлень, які надходять з інших районів Львівщини, дає підстави вважати, що вивіз і висипання львівського сміття у невідведених місцях на сільських сміттєзвалищах відбувається без погодження з місцевими громадами і набуває системного і масового характеру", - зазначив депутат під зачитування свого звернення.


Враховуючи перелічені факти, депутат вимагає від міського голови Львова Андрія Садового назвати регіони, куди вивозять сміття із міста Львів.


Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, мер Львова неодноразово відмовлявся називати регіони, які приймають сміття із нашого міста. 


Читайте також на нашому сайті: у Львові знову не вивозять сміття.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.