Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Общество

Садовий не каже, куди визять сміття зі Львова: боїться, що почнуться проблеми

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10600
Садовий не каже, куди визять сміття зі Львова: боїться, що почнуться проблеми




Незважаючи на те, що Львів буквально потопає у смітті, мер Львова Андрій Іванович Садовий запевняє, що переповнені сміттям у місті всього 2% сміттєвих майданчиків. Куди ж вивозять іншу частину львівськоо непотребу? У цьому питанні Садовий тримає таємницю.


Так, під час зустрічі із журналістами у понеділок, 3 жовтня, мер вкотре відмовився називати регіони, в які Львів вивозить своє сміття. Мотивує своє рішення Андрій Іванович тим, що не хоче створювати проблеми своїм колегам у інших містах України. 


Ми знаємо куди вивозити сміття


"Ми знаємо куди вивозити сміття. Але публічно про це я говорити не буду. Якщо я скажу про це, то завтра там почнуться проблеми, будуть підняті люди, ті самі бунтарі, які їздять по Україні і створюють проблеми нам", - пояснив Андрій Садовий.


Нагадаємо, що після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, сміття зі Львова частково приймав Київ. Однак після закриття столичного сміттєспалювального заводу, влада Львова змушена була шукати інші варіанти для вивезення сміття. Зокрема, відповідну году було підписано між Чернівцями та Львовом, за яким Чернівці будуть приймати добову норму сміття нашого міста. Згодом аналогічні домовленості були досягнуті із владою Миколаєва, однак після протесту місцевих жителів, місцева влада відмовилася приймати сміття зі Львова. 


Читайте також на нашому сайті: сміттєвий колапс: біля житлових будинків Львова ростуть гори сміття (ФОТО).


 






























#2614

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.