Сегодня: Суббота, 19 Марта 2016 года
Культура

Ми готові допомогати Львову та ділитися своїм досвідом, – Посол Норвегії в Україні

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8730
Ми готові допомогати Львову та ділитися своїм досвідом, – Посол Норвегії в Україні




Міський голова Львова Андрій Садовий та Повноважний Посол Норвегії в Україні Йон Френдірксен під час робочої зустрічі обговорили перспективи співпраці, про стосунки між двома країнами та багато іншого.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.


Одне із питаннь, яке обговорили чиновники, було питання в сфері IT-послуг. Як зазначив Андрій Садовий, метою Львова у сфері ІТ є поступове перетворення його на так зване Smart City. Для цього місто всіляко підтримує створення та подальшу діяльність стартапів і сприяє реалізації інноваційних проектів. Зокрема, незабаром у Львові планують створити Креативний квартал – великий комплекс із коворкінгом, стартап-боксами, залами для майстер-класів та заходів, творчими майстернями, центром з розвитку дітей, еко-парком тощо. Для його розміщення місто надає старе трамвайне депо. Очікується, що до реалізації проекту долучаться світові бренди.


Крім того, розмовляли також про норвезько-українську ініціативу створення у Львові бізнес-інкубатора iHUB, який має стати унікальним центром підтримки IT-підприємництва, і про Форум е-урядування, що пройде у Львові 18-19 вересня. Водночас, Посол Норвегії заявив, що готовий посприяти проведенню заходу та надати необхідну підтримку.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.