Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Спорт

У Львові наполягають на непримустимість змін до Конституції під час війни

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9168
У Львові наполягають на непримустимість змін до Конституції під час війни




У четвер, 27-го серпня, на початку засідання сесії ЛМР було прийнято звернення до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, яке стосується розгляду законопроекту про внесення змін до Конституції України.


Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМР.


Так, за словами мера міста Андрія Садового, питання є критично важливим, тому що мова йде про завтрашній день нашої держави.


Це може і вже використовується ворогом України


"Ми маємо сьогодні в окупації Крим, частину Луганської і Донецької областей. Є чітка норма Конституції, що в часи війни жодні зміни в Конституції України неприпустимі, тому що це може і вже використовується ворогом України. Тому депутати Верховної Ради і в тому числі депутати, які обрані від Львова, мають бути принципові, вони мають свідомо приймати рішення, а не під тиском своїх керманичів",- зазначив Андрій Садовий





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.