Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Культура

Активісти підбили підсумки акції «Я не порушую ПДР» у Львові

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   10682
Активісти підбили підсумки акції «Я не порушую ПДР» у Львові




У планах активістів - проведення ще однієї акції, але вже у іншому форматі.


Про це повідомляє один із організаторів нинішньої акції Максим Бризіцький, на своїй сторінці у Facebook, інформує 032.ua.


за кілька днів змінюється стиль водіння, стаєш спокійнішим та підвищується самоконтроль


"По-перше, за кілька днів змінюється стиль водіння, стаєш спокійнішим та підвищується самоконтроль; по-друге, починаєш краще планувати свій графік, економити час на менш важливих речах; по-третє, рідше використовуєш авто, більше ходиш і зменшується розхід палива! Думаю, з часом ми повторимо нашу акцію в дещо зміненому форматі та потужною PR-підтримкою. А наразі раджу перед тим, як наступного разу вдома перед телевізором критикуватимете якогось чиновника – спитайте себе «Скільки разів я сам сьогодні порушив закон?", - йдеться у дописі активіста на його сторінці.


Нагадаємо, що акція "Я не порушую ПДР стартувала у Львові восени цього року. Таким чином активісти хотіли довести водіям, що керувати автомобілем можна із дотриманням усіх правил ПДР.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.