Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Культура

Завтра громадські активісти разом із Синюткою поїдуть розчищати берег озера “Задорожнє” від парканів

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9832
Завтра громадські активісти разом із Синюткою поїдуть розчищати берег озера “Задорожнє” від парканів




У четвер, 27 серпня, кілька громадських організацій Львова разом із головою Львівської ОДА поїдуть на озеро “Задорожнє”, аби очистити його берег від встановлених парканів.



Про це у коментарі 032.ua розповіла голова ГО “Варта 700” Наталія Шелестак.


За її словами зустріч на озері має відбутися о 16:00.

“Мені зателефонували із Львівської облдержадміністрації і повідомили, що завтра відбудеться робоча поїздка на озеро “Задорожнє”. Разом із активістами Львова на зустріч поїде і голова Львівської ОДА, Олег Синютка”, - розповідає Наталія Шелестак.

Як раніше писав 032.ua, у середу, 5 серпня, голова ГО “Варта 700” Наталія Шелестак запропонувала губернатору Львівської області Олегу Синютці звільнити озеро “Задорожнє” від парканів. Очільник області погодився поїхати на водойму і спільно із активістами розібратися із ситуацією, яка склалась.

Нагадаємо, що озеро "Задорожнє", куди так люблять їздити львів'яни на відпочинок, обгородили ще на початку квітня 2015 року.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.