Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Политика

Садовий прокоментував свій виступ на обласному радіо

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9919
Садовий прокоментував свій виступ на обласному радіо




Сьогодні, 25 жовтня, мер Львова, Андрій Садовий виступив на Львівському обласному радіо. Цей виступ експерти назвали дещо маніпулятивним. Мовляв, таким чином чинний міський голова хоче вплинути на рішення виборців. 


Сам мер Львова, незавдовго після цього прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook.


«У мене протягом тижня брали десятки коментарів. В одному з них для щотижневої підсумкової програми на Обласному радіо питали про те, коли закінчать трамвай на Сихів, коли збудують будинки для воїнів АТО і так далі. В цьому інтерв’ю я також закликав львів’ян йти на вибори, не марнувати свій голос.


Те, що цей коментар вийшов у неділю, мабуть, неправильно. Там точно немає жодної агітації, жодного порушення закону, але для того, аби не виникало зайвих питань, його, очевидно, не варто було випускати в неділю.


Якщо особи, уповноважені контролювати виборчий процес побачать в цьому порушення ми готові відповідати по закону. Я б також просив відповідні органи зреагувати на те, що інші партії масово залишили агітацію на об’єктах зовнішньої реклами», -написав Андрій Іванович.    




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.