Сегодня: Четверг, 10 Августа 2017 года
Власть

Тимчасовий полігон для ТПВ пропонують облаштувати на території ТЕЦ-2 у Львові

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10842
Тимчасовий полігон для ТПВ пропонують облаштувати на території ТЕЦ-2 у Львові




Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко під час наради у Львівській ОДА у середу, 21-го червня, запропонував міському голові Львова Андрію Садовому облаштувати тимчасовий полігон для ТПВ на території ТЕЦ-2, що на вулиці Пластовій.


Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.


За словами Зубко, спочатку обов’язково необхідно провести зустріч із громадою Львова, аби дізнатись думку мешканців міста щодо облаштування сміттєвого полігону на території міста Лева.


"Чому ми не можео облаштувати тимчасовий полігон для захоронення відходів на території ТЕЦ-2? Чому нам потрібно десь шукати місце, якщо воно потім, через два роки, абсолютно не буде для когось потрібне?", – зазначив Зубко.


Зазначимо, що проти такої ідеї виступив мер Львова Андрій Садовий. На його думку, місто Львів надзвичайно компактне, тому треба облаштувати резервний полігон для Грибович.


Нагадаємо, що раніше на території ТЕЦ-2 у Львові хотіли збудувати сміттєперобний завод. Замовником проектування сміттєпереробного заводу буде "Львівтеплоенерго".


Читайте також на нашому сайті:


Не в офісі, не в кав’ярні, не вдома: ТОП-5 коворкінгів у Львові.


Як Львів відзначає Свято музики: фоторепортаж.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.