Сегодня: Пятница, 11 Августа 2017 года
Общество

Сміттєпереробний завод у Львові все таки хочуть будувати на вулиці Пластовій

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8805
Сміттєпереробний завод у Львові все таки хочуть будувати на вулиці Пластовій




Замовником проектування сміттєпереробного заводу буде "Львівтеплоенерго".


Відповідне рішення сьогодні, 16-го червня, було прийнято під час засідання виконавчого комітету ЛМР, інформує прес-слуба міської ради Львова. 


Функцій замовника на проектування сміттєпереробного комплексу, продуктивністю 240 тис. тонн у рік, отримало підприємство "Львівтеплоенерго".


За словами директора підприємства Степана Пакіжа, на території ТЕЦ-2, що на вулциі Пластовій, планують збудувати сміттєсортувальну лінію. Станом на сьогодні техніко-економічне обґрунтування проекту вже готове.


"Сьогоднішнім рішенням виконком нас зобов’язує розробити проект по сміттєсортувальному заводу і лінії компостування. На ТЕЦ-2, відповідно до ТЕО, ми передбачаємо і будемо ставити технічне завдання, щоб спалювались відсортовані тверді побутові відходи, але це буде в другому етапі. На сьогодні стоїть завдання побудувати сміттєсортувальну лінію», - зазначив Степан Пакіж.


Нагадаємо, що будувати сміттєпереробний комплекс на території ТЕЦ-2, що на вулиці Пластовій у Львові, запропонували фахівці французбкої компанії "Egis".


Додамо, що міський голова Львова Андрій Садовий раніше заявляв, що перший етап з будівництва сміттєпереробного комплексу має розпочатися до кінця 2017 року. 


Читайте також на нашому сайті:


Куди піти на вихідні у Львові: огляд найцікавіших подій.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.