Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Власть

Роботи з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища можуть розпочати уже цього року

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8541
Роботи з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища можуть розпочати уже цього року




Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що фахівці інституту Гірхімпром доопрацьовують проект рекультивації сміттєзвалища в Грибовичах. Відтак, роботи можна розпочати ще цього року.


Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу Львівської міськради. 


Завдання, щоб наступного року ми вже почали будувати завод з максимально глибинною переробкою сміття.


«До сьогодні я не отримав від області нормальної пропозиції по новій ділянці під полігон. Пропозицій дуже багато, але коли зв’язуєшся з сільським чи міським головою, він хапається за голову, не хоче про це говорити. Я хочу, щоб держава долучилась до цього процесу. Щодо співпраці з банком, вона чітка та зрозуміла. Всі йдуть на зустріч. Завдання, щоб наступного року ми вже почали будувати завод з максимально глибинною переробкою сміття. Також рекультивація. Завтра фахівці інституту Гірхімпром представлять вже своє бачення коригування проекту, який є зроблений. Цього року, я вважаю, ми повинні приступити до рекультивації існуючого полігону», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.