Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Происшествия

Садовий розповів, що він думає про відмову перевізників перевозити усіх пільговиків

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   9283
Садовий розповів, що він думає про відмову перевізників перевозити усіх пільговиків




З 8 лютого частина перевізників міста та області розмістила у своїх автобусах оголошення для пасажирів у якому йшлося про те, що лише 8 категорій пільговиків може їхати в маршрутці безкоштовно. А всі інші пільговики змушені платити. Сьогодні, 11 лютого, міський голова Львова прокоментував цю ситуацію.


Ті перевізники, які порушують закон, будуть покарані.


Повідомляє сайт міста Львова, 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМР. 


“Перевізники виявили неповагу до закону. На сьогодні у нас зберігаються усі пільги на перевезення, які були торік. Вважаю, що держава вчинила безвідповідально, скасувавши частину пільг. Пропоную, аби колеги підтримали звернення, пропозицію до Уряду, до Верховної Ради. Наскільки знаю, то зареєстрований проект у Верховній Раді, щоб відновити пільги на перевезення для тих категорій, які найбільше цього потребують. Ті перевізники, які порушують закон, будуть покарані. Наближається час нових конкурсів, і такі речі ми уважно моніторимо. Як міський голова прошу у мешканців вибачення за хамство з боку перевізників, які мають неповагу до людей.


На сьогоднішній день нема жодних змін щодо перевезення пільгових категорій населення. Власники автотранспорту, які грубо порушують норми закону, понесуть покарання. Ми сьогодні від сесії міської ради проголосуємо звернення до Уряду, до Верховної Ради – відновити фінансування, виділення коштів на пільговий проїзд населення. Не можна в часи такої скрути, коли люди за останній рік стали в три рази біднішими, кидати людей напризволяще. Це не солідарно. Це є вимога міста Львова. Я знаю, що депутати міста Львова та Львівщини також підтримують нашу позицію. Вже зареєстрований законопроект у Верховній Раді, тому очікую, що найближчим часом він буде проголосований. Ми будемо мати державне фінансування. Поки його нема, жодних інших вказівок ніхто не отримував. Пільговики мають право на повагу до себе і закон мати бути дотриманий на території міста Львова», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.  


Детальніше про проблему пільгового проїзду, як і чому вона виникла читайте у матеріалі: перевізники хочуть скасувати пільговий проїзд у Львівській області.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.