Сегодня: Пятница, 11 Августа 2017 года
Политика

Депутати облради Львівщини продовжили роботу сесії

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   10523
Депутати облради Львівщини продовжили роботу сесії




У четвер, 1-го червня, депутати обласної ради зібралися в сесійній залі, аби продовжити пленарне засідання, яке кількому днями раніше було зірване націоналістами.


Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.


Загалом на сесії зареєструвалися 60 депутатів. В сесій залі присутні голова облради Олександр Ганущин та губернатор Львівщини Олег Синютка.


Нагадаємо, як повідомляло раніше наше видання, у вівторок, 30-го травня, активісти влаштувати пікет перед входом у Львівську обласну раду. Вони вимагали від влади підписати амністію воїнам АТО, націоналізувати російський капітал в Україні, припинити постійне зростання тарифів на комунальні послуги та продовження мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціально-політичної ситуації в країні. 


Спершу націоналісти влаштували акцію під стінами Львівської облради, згодом прийшли на саму сесію , щоб передати депутатам свої звернення і навіть заблокували роботу депутатів. Невдовзі у сесійній залі виникли сутички, внаслідок чого травми отримали 11 людей. Внаслідок цього, роботу сесії було зірвано. 


Додамо, що в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом сутичок в обласній раді. 




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.