Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Политика

На Львівщині обговорили можливість спрощення візового режиму між Україною та Китаєм

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9258
На Львівщині обговорили можливість спрощення візового режиму між Україною та Китаєм




Можновладці шукають спосіб спростити візовий режим із Китаєм.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.


Так, під час зустрічі між губернатором області Олегом Синюткою та Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Чжаном Сіюнем, піднімалося питання про спрощення візового режиму, а також про можливість створення авіарейсу до Львова.


Спрощення візового режиму дасть змогу налагодити більш тіснішу співпрацю між нами


Спрощення візового режиму дасть змогу налагодити більш тіснішу співпрацю між нами. Я думаю, що для деяких категорій громадян можна поставити питання про отримання віз безпосередньо на летовищі", - зазначив губернатор області. 


Водночас, Повноважний посол КНР запевнив, що Китай має інтерес до налагодження економічних та культурних зв’язків із Львівщиною.


"У Львівщини є великий потенціал, ми про це знаємо. Ми готові розглянути ті пропозиції, які отримаємо від влади області щодо залучення китайського бізнесу на території Львівщини", - сказав посол.


Зазначимо, що робоча зустріч відбулася у п’ятницю, 13 листопада у стінах ЛОДА.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.