Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Политика

Міськрада буде оскаржувати рішення про стягнення 71 млн гривень

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   11883
Міськрада буде оскаржувати рішення про стягнення 71 млн гривень




Відповідно до рішення Київського апеляційного суду ЛМР має сплаатити 71 млн гривень компенсації за незаконно надане право Українським інвестиційним системам будувати готель на вул. Федорова, 23, 28.


Про це на своїй сторінці у Facebook написала начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич, інформує 032.ua.


Відтак, на думку пані Галини, зі змісту господарського договору випливає, що зобов'язання за цим договором може бути припинено лише на майбутнє, оскільки неможливо повернути усе одержане за ним, то господарський суд одночасно з визнанням господарського договору недійсним зазначає в резолютивній частині рішення, що зобов'язання за договором припиняється лише на майбутнє.


Львівська міська рада буде оскаржувати постанову Київського апеляційного господарського суду в касаційному порядку


"Львівська міська рада буде оскаржувати постанову Київського апеляційного господарського суду в касаційному порядку. Тобто рішення ще не остаточне. Зазначу, що З 2005 по 2011 рік ці ухвали не оскаржувалися і жоден контролюючий орган до них зауважень не висловлював. На момент проведення аукціону судових справ не було. 


За результатами судових справ, які тривали 5 років визнано недійсними рішення міської ради про продаж з аукціону права оренди земельних ділянок, що і спричинило позов ТзОВ "УІС" про відшкодування збитків", - повідомила Гелена Пайонкевич.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.