Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Бизнес

Міськрада ухвалила Програму безоплатного харчування для дошкільнят з багатодітних сімей

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   8865
Міськрада ухвалила Програму безоплатного харчування для дошкільнят з багатодітних сімей




У четвер, 27 серпня, на сесії міськради було прийнято рішення про затвердження Програми «Безоплатне харчування для дітей з багатодітних сімей у дошкільних навчальних закладах».


Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.


Видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок зекономлених коштів 


На даний час дошкільні навчальні заклади та дошкільні відділення навчально-виховних комплексів Львова відвідують 2427 дітей та 68 дітей з багатодітних сімей відповідно, а у 5-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів навчається 3448 учнів вказаної категорії.


Згідно з проведеними управлінням освіти ЛМР підрахунками, потреба в коштах на безоплатне харчування дітей із багатодітних сімей у ДНЗ міста – 1 335,7 тис. грн, у а ЗНЗ міста - 2 612,0 тис. грн.


Як пояснили в управлінні освіти ЛМР, видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок коштів, які були зекономлені внаслідок вжитих навчальними закладами заходів щодо скорочення видатків впродовж цьогорічної зими. 


Нагадаємо, у Львові покращать освітлення на території 27 садочків.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.