Сегодня: Воскресенье, 13 Ноября 2016 года
Общество

Львівський апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   9291
Львівський апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій




Львівський апеляційний господарський суд задовольнив апеляцію забудовника ЖК на вул. Варшавській-Сосновій, чим скасував попереднє рішення суду першої інстанції щодо повернення відповідної земельної ділянки місту.


Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.


Як зазначила керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, прокуратура готуватиме касацію про скасування цього рішення. 



«Прокуратура судиться із забудовником про розірвання договору оренди ділянки. Раніше суд першої інстанції ми виграли, натомість апеляційний суд прийняв кардинально протилежне рішення. Прокуратура готуватиме касацію про його скасування. У справі ЖК на вул. Варшавській-Сосновій місто підтримує прокуратуру та мешканців», – зазначила Гелена Пайонкевич.


Нагадаємо, 8 липня міський виконком прийняв рішення про скасування містобудівних умов та обмежень щодо забудови земельної ділянки на вул. Варшавській-Сосновій.




























Труш Ірина Володимирівна

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.