Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Власть

Будівництво на вулиці Варшавській є незаконним, представників ДАБІ туди не пускають, - Гелена Пайонкевич (ФОТО)

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9456
Будівництво на вулиці Варшавській є незаконним, представників ДАБІ туди не пускають, - Гелена Пайонкевич (ФОТО)




Компанія, яка веде будівництво на перетині вулиць  Соснова-Варшавська, повинна пройти перевірку Державної архітектурно-будівельної інспекції та виконати припис обласної інспекції «Архбудконтролю». 


Про це під час сьогоднішної зустрічі із журналістами повідомила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.


За її словами, компанія веде будівництво із порушенням норм, немає усіх дозвільних документів для преведення робіт, до того ж забудовник вже двічі не допустив інспекцію «Архбудконтролю» на будмайданчик. 


Будівництво на вулиці Варшавській є незаконним, представників ДАБІ туди не пускають, - Гелена Пайонкевич (ФОТО)


Справа буде слухатися в апеляційному адміністративному суді 18 липня


"Архбудконтроль» вилучив декларацію на будівництво з реєстру, звернувся з позовом до Шевченківського суду з вимогою припинити роботи. Справа буде слухатися в апеляційному адміністративному суді 18 липня, за позовом мешканців вул. Варшавської – Соснової до виконавчого комітету міської ради департаменту містобудування про скасування містобудівних умов та обмежень", - повідомила Пайонкевич.


Нагадаємо, як раніше повідомяв 032.ua, навколо будівництва на перетині вулиць Варшавської-Соснової спалахнув новий скандал.  Забудовник відновив роботи майже за півроку, проте відновити будівництво заважають місцеві мешканці.


Зауважимо, що міська рада Львова у грудні минулого року офіційно заборонила скандальне будівництво на вулиці Варшавській-Сосновій. 


Читайте також на нашому сайті: мер Львова Андрій Садовий розповів, що думає про незаконне будівництво на вулиці Варшавській-Сосновій.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.