Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Культура

Порошенко радіє, що Донбас перестали обстрілювати російські найманці

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9313
Порошенко радіє, що Донбас перестали обстрілювати російські найманці




Але попереджає, що Мінські домовленності ні за яких умов не будуть продовженні до 2016 року.


Про це Президент України заявив у п’ятницю, 11 вересня, під час щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).


Петро Порошенко зазначив, що Україна заплатила занадто високу ціну за війну на Донбасі, тому Мінські домовленності мають виконуватися негайно і у 2015 році.


Всі мають виконати зобов'язання у 2015 році


“Я прошу Леоніда Кучму, мого представника в тристоронній контактній групі, скасувати заяву про те, що можливо продовжувати Мінський процес у 2016 році. Ні, всі мають виконати зобов'язання у 2015 році, тому що Україна вже заплатила тяжку ціну за невиконання Мінських домовленостей", - зазначив Порошенко.


Водночас, Петро Олексійович додав, що Україна продовжує безапеляційно виконувати досягнуті домовленності, та ситуацію на Донбасі постійно дестабілізує Росія.


Припинення вогню, яке ми маємо за останні 24 години, дає нам дуже обережний оптимізм


“Але справжнє припинення вогню, яке ми маємо за останні 24 години, дає нам дуже обережний оптимізм”, - вважає глава держави.


Нагадаємо, за повідомленням Генштабу, за останню добу у зоні АТО панує тиша: бойовики повністю припинили збройні провокації щодо ЗСУ. 




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.