Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Политика

Влада знову згадала про запровадження воєнного стану в Україні

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   11104
Влада знову згадала про запровадження воєнного стану в Україні




Втім, запровадити воєнний стану в Україні хочуть лише після загострення ситуації у зоні АТО.


Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, під час брифінгу на полігоні Київського бронетанкового заводу.


За словами Турчинова, якщо Росія намагатиметься зірвати Мінські домовленості, наша держава буде змушена відповісти адекватними діями аби захистити цілісність країни.


Росія готується зірвати Мінські угоди і готує достатньо серйозний наступ


"Ситуація дуже напружена. Відбувається концентрація російсько-терористичних військ дуже близько до лінії зіткнення. Та кількість обстрілів, які ведуться по нашій території, по наших позиціях, свідчать, що фактично Росія готується зірвати Мінські угоди і готує достатньо серйозний наступ. Тому ми відпрацьовуємо завдання не лише відбивати але й контратакувати у випадку проведення наступу.


"Коли знову буде активне застосування російських військ, ми змушені будемо вводити воєнний стан і проводити більш потужну мобілізацію всього потенціалу, що є в країні" - зазначив Олександр Турчинов.


Зазначимо, що Петро Порошенко в травні цього року запевняв, що в разі атаки російсько-терористичних формувань на ЗСУ, указ про введення воєнного стану буде підписаний.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.