Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Спорт

Синютка вимагає прозорого обрання заступників очільника ДФС Львівщини та керівництва районних податкових

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   11041
Синютка вимагає прозорого обрання заступників очільника ДФС Львівщини та керівництва районних податкових




Одним із принципових питань на сьогодні залишається процедура призначення заступників керівника Головного управління ДФС у Львівській області та начальників податкових інспекцій у районах. 


Таку принципову умову до потенційного очільника Фіскального відомства Львівщини Ігоря Кондро висловив 7 серпня голова облдержадміністрації Олег Синютка на спільній зустрічі з представниками громадських організацій.


ми повинні показати усім приклад, що це реально зробити правильно та швидко


"Зовсім не допустиме призначення за гроші, чи якусь іншу винагороду керівництва податкових у районах та області. Всі лобістські речі слід відсунути на другий план. Адже ми повинні показати усім приклад, що це реально зробити правильно та швидко", - зазначив голова ОДА.


Ігор Кондро погодився з такою умовою, зокрема у разі призначення на посаду керівника ДФС Львівщини, він запропонує усім своїм заступникам написати заяву на звільнення. "Всі заступники голови служби та начальники інспекцій призначатимуться лише спільно з громадськістю. Усі невдоволення, перестороги можна буде висловити на кадровій комісії", - запевнив він.


Серед інших вимог, які висловив Олег Синютка до майбутнього керівника фіскального відомства Львівщини – щоквартальний публічний звіт та створення Громадської ради при управлінні ДФС.


"Ми домовились, що кожного кварталу очільник Фіскальної служби у Львівській області збиратиме представників підприємницьких кіл та громадських організацій та звітуватиме про роботу. І вже у жовтні повинно відбутись таке перше спілкування. Також при управлінні ДФС функціонуватиме Громадська рада, куди увійдуть всі охочі громадські організації, а не лише вигідні керівництву", - звернув увагу голова ОДА.


Олег Синютка Також повідомив, що сьогодні підпише подання голови ДФС України про призначення Ігоря Кондро на посаду. "Я вважаю, що незважаючи на всю недосконалість обрання керівника ДФС у Львівській області, нечіткість критерій, громада Львівщини все рівно перемогла", - резюмував він.


Зазначимо, що голова ДФС України Роман Насіров за результатами розгляду кандидатур, рекомендованих профільною Комісією, обрав Ігоря Кондра на посаду керівника обласного управління Державної фіскальної служби. Згідно з процедурою його кандидатуру направлено на погодження голові Льв





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.