Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Культура

Рекультивація сміття на полігоні у Грибовичах може розпочатися цього року, - Андрій Садовий

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10582
Рекультивація сміття на полігоні у Грибовичах може розпочатися цього року, - Андрій Садовий




Очільник Львова запевняє, що проект з рекультивації відходів на Грибовицькому сміттєзвалищі практично готовий. 


Про це повідомляє кореспондент сайту міста Львова 032.ua.


За словами Андрія Івановича рекультивація відходів на полігоні у Грибовичах може розпочатися вже цього року. Робота над проектом триває, до того ж, Садовий збирається показати приклад іншим керівника українських міст, як треба рекультивувати сміття.


Плануємо вже цього року розпочати рекультиваційні роботи


"Наразі завершуються проектні роботи з підсилення дамби на полігоні у Великих Грибовичах. Триває корегування проекту інститутом "Гірхімпроект" з рекультивації сміттєвого полігону. Плануємо вже цього року розпочати рекультиваційні роботи. Об’єм робіт дуже велий, це складна робота. Але я переконаний, що ми повинні врахувати все те, що сталоя, і показати усій країні як правильно робити рекультивацію і як правильно збудувати сміттєпереробний завод. Це наш обов’язок", заявив Андрій Садовий.


Читайте також на нашому сайті: як триває пошук земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу: останні подробиці (ВІДЕО).




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.