Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Культура

У Львові хочуть продати на аукціоні будинок, що на вулиці Коновальця

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10534
У Львові хочуть продати на аукціоні будинок, що на вулиці Коновальця




У 2016 році міська влада планує на аукціонах продати кілька об’єктів. Мова йде, зокрема, про будинок на вулиці Коновальця, 88 і Копєрніка,12.


Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла начальник управління комунальної власності міської ради Інна Свистун.


для потенційних покупців ця пропозиція буде цікавою


"На вулиці Коперника, 12 маємо гарне приміщення на 1-му поверсі. Колись там розташовувався банк. Наразі ми вирішуємо чи приватизовувати його. На вулиці Коновальця, 88 фактично будиночок. Думаю, для потенційних покупців ця пропозиція буде цікавою", - розповіла Інна Свистун.


Нагадаємо, як раніше повідомляв 032.ua, минулого року влада міста заробила 2,5 млн гривень під час продажу приміщення на вулиці Староєврейській.  


 




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.