Сегодня: Среда, 23 Марта 2016 года
Общество

У Львові планують збудувати нові велодоріжки: де саме?

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   9665
У Львові планують збудувати нові велодоріжки: де саме?




Для будівництва нових велодоріжок, у бюджеті міста на 2016 рік передбачено 10 мільйонів гривень.


Відповідна інформація з’явилася на сторінці інформаціійного порталу депутатів ЛМР, з посиланням на радника міського голови Львова Олега Шміда. 


За ці кошти будуть завершені велодоріжки на вулиці Чорновола 


“За ці кошти будуть завершені велодоріжки на вулиці Чорновола (від вул. Липинського до вулиці Під Дубом) і від Рясного-2 до вулиці Вінниці. Буде реалізовано будівництво велодоріжки на верхній частині вулиці Городоцької (від вул. Ряшівської до вулиці Чернівецької) і велодоріжки до селища Брюховичі", - розповів Олег Шмід.


Також велосипедна доріжка з’явиться  на вулицях Княгині Ольги і Сахарова. При цьому, Олег Шмід зазанчає, що при достатньому надходженню до міського бюджету впродовж цього  року, депутати зможуть розглянути питання про часткове фінансування самого будівництва,аби проект з будівництва велодоріжки можна було розпочати вже у 2016 році. 


Також радник Андрія Садового зазначив, що влада не забула про велосипедистів і на Сихові.


"Плануємо побудувати велодоріжки на вулицях  Богданівська, Садова, проспект Червоної Калини та Сихівська.  Є ще проекти, що кредитуються ЄБРР - реконструкція вулиці Стуса при будівництві трамваю на Сихів. Там теж будується велодоріжка. Частину велосипедної інфраструктури зроблять районні адміністрації в рамках ремонтів тротуарів”", - розповів Олег Шмід.


Читайте також на нашому сайті: у четвер депутати міської ради розглянуть бюджет розвитку міста


 







www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.