Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Криминал

Завтра для руху транспорту відкриють частину вулиці Стуса

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   8827
Завтра для руху транспорту відкриють частину вулиці Стуса




Через будівництво трамвайної колії на Сихів і прокладання нового колектора вулиця Стуса закрита для проїзду ще з минулого року.


Як розповів під час сьогоднішнього брифінгу із журналістами мер Львова Андрій Садовий, вже завтра, 10 серпня, у Львові відкриють вулицю Стуса на ділянці від вул.Свенціцького до Липової Алеї.


"Завтра вже плануємо організувати там проїзд транспорту. Прекрасна дорога, дуже великий об’єм робіт було виконано і завтра, нарешті, ми вже відкриємо ділянку для руху", - розповів Садовий.


Нагадаємо, нещодавно у Лвьоі після ремонту відкрили перехрестя вул. Стрийська - І.Франка відкриють для руху транспорту (ФОТО).




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.