Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Бизнес

До кінця грудня родини загиблих в АТО мають забезпечити житлом, - голова ЛОДА

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9888
До кінця грудня родини загиблих в АТО мають забезпечити житлом, - голова ЛОДА




Під час засіданні Колегії Львівської облдержадміністрації, яке відбулось 27 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до керівників районів та наголосив, що житло сім'ї повинні отримати до кінця грудня.


Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, інформує 032.ua


"Майте на увазі, що гроші на закупівлю житла слід використати до завершення 2015 року. Щоб потім не сталось так, що ми шукатимемо крайнього і не знатимемо, що тим людям говорити", - сказав керівник області.


В одинадцяти громадах Львівщини процес закупівлі квартир перебуває на завершальному етапі. 


За словами заступника голови ОДА Андрія Корната, станом на сьогодні придбано вже 12 квартир, ще для 15-ти помешкань триває оформлення документів. Втім, найгірша ситуація зараз у Яворівському районі та місті Львів.


"В одинадцяти громадах Львівщини процес закупівлі квартир перебуває на завершальному етапі. Районні державні адміністрації займаються пошуком та купівлею помешкань для сімей загиблих в АТО за місцем проживання", - зазначив він.


Нагадаємо, що на Львівщині цьогоріч придбають житло для 62 сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції та інвалідам I-II групи, які потребують покращення житлових умов. Кошти субвенції з державного бюджету в сумі 25 906 516,50 гривень розподілено між бюджетами районів Львівщини. Найбільше таких родин мешкає у Яворівському районі – 16 сімей, місті Львові – 13 сімей, Старосамбірському – 9 сімей та Самбірському районі – 5 сімей.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.