Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Общество

На Львівщині каратимуть обласних перевізників

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8498
На Львівщині каратимуть обласних перевізників




На Львівщині розпочалися масштабні перевірки перевізників на автобусних маршрутах загального користування.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.


Так, за словами в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Сергій Берези, наразі подібна перевірка відбулася на приміських маршрутах, що  поблизу Привокзального ринку та перехрестях вулиць Шевченка і Городоцької.


Ми отримували багато скарг та звернень від пасажирів


"Ми отримували багато скарг та звернень від пасажирів, де зазначалося, що водії маршруток часто порушують схеми маршрутів та  не дотримуються розкладів руху.  Ми здійснили перевірки на найпроблемніших напрямках та здійснили перші виїзди на місця так званих "відстоїв" приміських автобусних маршрутів поблизу Привокзального ринку та на Яворівському керунку", - розповів Сергій Береза.


Водночас, Сергій Береза зауважив, що за результатами перевірок працівники Управління Укртрансінспекції в області склали 14 актів на перевізників за виявлені порушення. 


Подібні рейди будемо робити  регулярно


"Подібні рейди будемо робити  регулярно. Основний акцент ми робитимемо на місця для кінцевих зупинок автобусних маршрутів, що перевозять пасажирів в області, а також враховуватимемо скарги пасажирів. Окрім моніторингу нових напрямків, ми також повторно відпрацьовуватимемо вже перевірені маршрути. Якщо зафіксуємо систематичні порушення, договір із таким перевізником будемо розривати", - зазначив Сергій Береза.


Зазначимо, що наступний рейд на місцевих перевізників планується розпочати вже на початку наступного місяця.


Читайте також: у Львові влаштували рейд на водіїв-перевізників.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.