Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Власть

Колишнім очільником Львівського облавтодору зацікавилась прокуратура, - Олег Синютка

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10712
Колишнім очільником Львівського облавтодору зацікавилась прокуратура, - Олег Синютка




Після того, як 8-го липня Кабінет міністрів своїм указом ліквідував підприємство Укравтодор, а його функції передав регіональним представництвам, у львівському осередку автодору триває інвентаризація майна,після чого у Львові з’явиться повноцінне керівництво оновленим львівським облавтодором. А деякими працівниками місцевого автодору вже цікавиться прокуратура.


Про це очільник області Олег Синютка заявив сьогодні, 21 липня, під час прес-конференції у стінах ЛОДА, передає кореспондент 032.ua.


За словами пана Синютки, такі заходи допоможуть викорінити корупційну складову у підприємстві, адже на деяких працівників автодору прокуратура відкрила карні справи.


Є велика ймовірність того, що деякі працівники підприємства будуть відповідати перед законом за свої неправомірні дії


“Після звільнення керівника облавтодору Юрія Тарасовича, за нашою інціативою порушена карна справа стосовно зловживань у службі автомобільних доріг. У понеділок, 20 липня я мав розмову із прокурором області і він зазначив, що є велика ймовірність того, що деякі працівники підприємства будуть відповідати перед законом за свої неправомірні дії”, - зазначив Олег Синютка


Читайте також: Автодор Львівщини вкрав з бюджету 1,3 млн грн





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.