Сегодня: Пятница, 18 Марта 2016 года
Власть

Спеціальна конкурсна комісія має визначити, хто ремонтуватиме автодорогу “Львів — Краківець”

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   11402
Спеціальна конкурсна комісія має визначити, хто ремонтуватиме автодорогу “Львів — Краківець”




Засідання комісії відбудеться у п’ятницю, 24 липня.


Про це повідомив керівник області Олег Синютка під час прес-конференції, яка відбулася у вівторок, 21 липня, у стінах ЛОДА, передає кореспондент 032.ua.


За словами очільника ЛОДА, комісія має розглянути пропозиції, які будуть подані підрядниками для організації ремонтних робіт на зазначеній автодорозі.


Маємо надію, що вже 24-го числа будуть подані чіткі пропозиції від підрядників


“24-го липня конкурсна комісія має отримати чіткі пропозиції щодо організації робіт. На передпроектні пропозиції ми отримали 5 поданих заяв. У неділю, 19-го липня, я мав зустріч із першим заступником міністра інфраструктури, тобто маємо надію, що вже 24-го числа будуть подані чіткі пропозиції від підрядників”, - повідомив Олег Синютка.


Читайте також: Автодорогу Львів-Краківець освітили сучасними енергозберігаючими ліхтарями





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.