Сегодня: Вторник, 14 Ноября 2017 года
Спорт

Генеральна прокуратура викликає Андрія Cадового на допит

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   10443
Генеральна прокуратура викликає Андрія Cадового на допит




Генеральна прокуратура викликає мера Львова, Андрія Садового на допит,  аби він надав інформацію стосовно спроби підкупу народних депутатів.


Про це повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.


Як раніше писав 032.ua, сьогодні мер Львова написав на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомлення про те, що зараз пішов жорсткий пресинг народних депутатів перед понеділковим голосуванням по Конституції. 


«Буде спроба розколу фракції Самопомочі. Пропонують гроші, посади, перспективи і тд.», - написав Садовий.


За фактом спроби підкупу депутатів, уже відкрито кримінальне провадження.  Слідчими Генеральної прокуратури України в порядку, встановленому Кримінальним процесуальним кодексом України, організовано здійснення виклику Садового А.І. для допиту в якості свідка у вказаному провадженні.

Андрія Садового запрошують до Генеральної прокуратури України (місто Київ, вул. Різницька, 13/15) 31.08.2015 у будь-який час з 09:00 год для надання слідчим відомої йому інформації за вказаним фактом.


Нагадаємо, позачергове засідання Верховної Ради, на якому розглянуть в першому читанні законопроект про внесення змін до Конституції в частині децентралізації, відбудеться у понеділок, 31 серпня.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.