Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Криминал

На Львівській митнці фіксують більше порушень митних правил

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   11166
На Львівській митнці фіксують більше порушень митних правил




Упродовж липня 2015 року розпочато понад 250 справ про порушення митних правил на суму 6,85 млн. грн., з яких із вилученими предметами 132 справи на суму 2,76 млн. грн.


Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.


Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість складених протоколів про порушення митних правил збільшилась на 13%. Крім того, попереджено 9 випадків незаконного переміщення дорогоцінного каміння (бурштину), якого вилучено більше як 25 кг.


Зокрема, слідчим управління ГУ ДФС у Львівській області зареєструвало кримінальне провадження за статтею 212(ч.2) КК України за фактом умисного ухилення від сплати обов’язкових платежів групою осіб, при переміщенні в період 13-17 липня через митний пост «Смільниця» Львівської митниці ДФС товарі на суму близько 137,3 тис. євро. Встановлено, що із товарів, які переміщувались у транспортних засобах, до державного бюджету України не сплачено орієнтовно 1 млн. грн. митних платежів та податків.


Крім того, оперативними підрозділами СБУ викрито міжнародну організацію, яка через своїх представників розповсюджувала наркотичні засоби та психотропні речовини на території Одеської, Харківської Київської та Львівської областей.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.