Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Спорт

У Львові не підтримали ідею щодо збільшення ціни паркування за межами центру

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9174
У Львові не підтримали ідею щодо збільшення ціни паркування за межами центру




Ціна парковки за межами центральної частини Львова збільшуватись наразі не буде.


Про це повідомляє 032.ua з посиланням на Інформаційний портал депутатів міської ради Львова.


Так, за словами члена комісії  з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку  та житлової політики Романа Іванціва, питання підняття тарифів за паркування не є до кінця пропрацьоване.


"Як відомо, ефективність збору коштів впала після того, як ми підняли тарифи у І зоні паркування, причому і на закритих зонах паркування. Разом з тим, парковка завантажена. В цій ситуації я не бачу стратегічної цілі. Ефективність збору коштів у І зоні дуже низька. То який сенс піднімати тариф у ІІ зоні? Нам треба підвищити ефективність збору коштів, і на прикладі І зони паркування ми можемо це відпрацювати", - пояснив Іванців.


Нагадаємо, як раніше повідомляв 032.ua, "Львывавтодор" пропонував членам комісії збільшити ціну на паркування за межами центральної частини міста до 5 гривень.



























Галицький Андрій

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.