Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Культура

У Львові збільшили кількість місць для паркування

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10856
У Львові збільшили кількість місць для паркування




4 жовтня під час пленарного засідання Львівської міськради депутати внесли зміни до ухвали «Про затвердження збору за місця паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова».


“За” проголосувало 37 депутатів. Про це повідомляє кореспондент 032.ua.


“Цим проектом ухвали ми даємо змогу розглянути питання паркування для службового транспорту у Галицькому та Шевченківському районах”, - розповіла директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.


Відповідно до змін перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування, доповнили такими земельними ділянками: вул. Промислова, 50/52 та вул. Городоцька, 83.


Як йдеться в ухвалі на вулиці Промисловій, 50-52 має з'явитися 49 місць для паркування, а на Городоцькій, 83 — 25 місць для службового паркування.


Нагадаємо, що сьогодні депутати також прийняли ухвалу про «Про захист інтересів учасників АТО - мешканців м. Львова».


Онлайн-трансляцію засідання дивіться ТУТ.



























#1393

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.