Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Общество

У Львові боларди в пішохідній зоні працюватимуть цілодобово

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8938
У Львові боларди в пішохідній зоні працюватимуть цілодобово




З 1 серпня, за дорученням міського голови Львова у пішохідній зоні історичної частини міста цілодобово працюватимуть боларди.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.


Ні для кого не було таємницею, що частина приватного транспорту проникала до пішохідної зони до 10.30 — часу підняття болардів


Зокрема, в’їзд експедиторського транспорту, що обслуговує місцеві заклади торгівлі та харчування, відбуватиметься з 5:00 до 10.30 ранку, але вже через пропускну систему болардів. Тобто, до 10.30 год експедиторський транспорт зобов'язаний покинути пішохідну зону.


За словами радника міського голови Львова Олега Шміда, ці заходи націлені на покращення громадського простору в пішохідній зоні.


«Ні для кого не було таємницею, що частина приватного транспорту проникала до пішохідної зони до 10.30 — часу підняття болардів, і там автомобілі паркувалися біля офісів до кінця робочого дня. Окрім того, мешканці часто жалілися на шум і неконтрольовану їзду автомобілями в нічний час після того, як боларди припиняли роботу», — розповів Олег Шмід.


Також він додав, що на в'їздах до старої частини міста будуть встановлені знаки, які забороняють стоянку в пішохідній зоні. Виняток буде зроблено лише для мешканців пішохідної зони, які можуть паркувати автомобілі у спеціально позначених місцях, зокрема, буде дещо розширено стоянку автомобілів для мешканців на вулиці Театральній.


А що стосується інкасаторських автомобілів, то дозволятиметься проїзд лише тим, які обслуговують банки та інші заклади, розташовані в цій пішохідній зоні. Для іншого інкасаторського транспорту проїзд буде забороненим.


Читайте також: Негода не щадить нічого: сильний вітер та злива пошкодила болард у Львові.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.