Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Спорт

Б'ємо рекорди: у 2015 Львівська митниця перерахувала до держбюджету 10 мільярдів гривень

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10859
Б'ємо рекорди: у 2015 Львівська митниця перерахувала до держбюджету 10 мільярдів гривень





Цю суму називають рекордною.


Сьогодні у прес-службі Львівської ОДА, у 2015 році  Львівська митниця перетнула 10-мільярдний рубіж відрахувань митних платежів до Державного бюджету України, передає 032.ua 


За словами начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука, такий показник є найбільшим за час існування митниці. На його думку, такого результату вдалось досягти  завдяки спрощенню митних процедур. "


Левко Прокіпчук розповідає, що вони зменшили кількість та час митних оглядів, звели до мінімуму коригування митної вартості.


" У декілька разів було збільшено кількість митних оформлень вантажів, які доставляють отримувачу безпосередньо з кордону. Також вдалось створити максимально сприятливі умови для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД)", - додав Левко Прокіпчук. 


Читайте також на нашому сайті: у Львові п'яний працівник митниці розтрощив свій автомобіль (ФОТО)


Нагадаємо, минулого року на дорогах Львівщини у ДТП загинула 41 дитина





www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.