Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Спорт

Мер Львова назвав адреси скандальних будівництв, де краще не купувати квартири

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   9172
Мер Львова назвав адреси скандальних будівництв, де краще не купувати квартири




Міський голова, Андрій Садовий офіційно звернувся до львів’ян утриматись від купівлі нерухомості в кількох об’єктах


Про це повідомляє кореспондент  032.ua 


Зокрема, як повідомив Садовий у своєму щотижневому відеозверненні, на його думку не варто купувати квартири на чотирьох об'єктах.


"Я закликаю утриматись від купівлі квартир у комплексі «Хмельницький хол» на вулиці Хмельницького, 284а, новобудові на вулиці На Нивах та новобудові на куті вулиць Варшавської-Соснової. А також у житловому комплексі «Галіція», що на вулиці Шевченка, 307а",  - сказав Садовий. 


Як зазначив мер Львові, він уже звернувся до поліцейських з вимогою призупинити незаконний продаж квартир у цих будинках.


Додамо, що самі львів’яни уже давно створили карту незаконних забудов у Львові. На їхню думку кількість скандальних і незаконних будівництв значно більша. 


Читайте також на нашому сайті: скандальні і незаконні забудови у Львові.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.