Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Происшествия

У Сихівському районі тривають роботи з відновлення прибудинкових територій

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9386
У Сихівському районі тривають роботи з відновлення прибудинкових територій




Будівельні бригади продовжують запланові ремонти внутрішніх дворів, хідників та внутрішньоквартальних доріг.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.


За словами заступника начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Матківського, майже завершено ремонт внутрішнього двору за адресою вул.Хуторівка, 30, крім того, тривають ремонтні роботи міжквартальної дороги на вул. Стрийська, 59.


Для ремонтних робіт у Сихівському районі, міський бюджет додатково виділив нам 3,5 млн гривень


“Для ремонтних робіт у Сихівському районі, міський бюджет додатково виділив нам 3,5 млн гривень. Ці кошти скеровані на ремонт міжквартальної дороги на вул.Стрийська, поруч із автовокзалом. Там плануємо збудувати новий тротуар та велодоріжки. На вул.Хуторівка,32, ми розширили двір та збільшили кількість місць для паркування. А на вул.Кавалерідзе,12, відновлюємо ремонт прибудинкової території, яку призупинили через брак коштів для будівельних матеріалів”, - розповів Іван Матківський.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.