Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Происшествия

Начальник карного розшуку Львівщини заперечує водіння напідпитку

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8201
Начальник карного розшуку Львівщини заперечує водіння напідпитку




Керівник карного розшуку Львівської області Микола Гладюк заперечує, що він їздив п'яним за кермом.


Про це він повідомив ТСН телефоном.


"Я був тверезий повністю. Заперечую те, що вони склали. Їхній протокол, вони складали не запрошуючи мене на тестування в медичний заклад. Вони мене не зупиняли, вони підійшли до автомобіля, який був з вимкнутим двигуном, тобто він стояв біля АЗС", - повідомив Гладюк.


Нагадаємо, інспектори патрульної поліції Львова затримали начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції.


За інформацією народного депутата Володимира Парасюка, Гладюк був напідпитку і їхав він з атестації, яку того дня проходив.


На захист Гладюка Миколи  приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. За даними місцевих ЗМІ, виручати підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія. 


Наразі департамент комунікації Нацполіції утримується від офіційних коментарів.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.