Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Происшествия

Синютка: питанням щодо земельних ділянок у Дублянах займеться прокуратура

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10505
Синютка: питанням щодо земельних ділянок у Дублянах займеться прокуратура




Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка звернувся в обласну прокуратуру щодо розслідування питань, пов’язаних із земельними оборудками у м.Дубляни Жовківського району.


Таке звернення керівник Львівщини підписав у вівторок, 16 серпня, після зустрічі із місцевими громадянами, котрі з пікетом прийшли під стіни облдержадміністрації. Мешканці скаржились на непрозорий розподіл земельних ділянок поблизу Дублян, які планують виділити для учасників антитерористичної операції. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА. 


У розмові із пікетувальниками Олег Синютка також наголосив, що у цьому питанні спершу потрібно сформувати чіткий список учасників АТО, які претендують на земельну ділянку. "До цього списку повинні потрапити виключно люди, які справді захищали нас від загарбника. І ми не в можемо їм відмовити, адже вони мають на це законне право".


Голова ОДА також зазначив, що наприкінці серпня зустрінеться разом із претендентами на земельні ділянки із міським головою Дублян, щоб проаналізувати ситуацію. А вже у вересні це питання обговорять спільно із громадою міста.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.