Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Политика

Олег Синютка закликає членів ДВК не допустити фальсифікацій при підрахунку голосів

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9008
Олег Синютка закликає членів ДВК не допустити фальсифікацій при підрахунку голосів




Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка звертається до членів дільничних виборчих комісій з приводу оперативного завершення процесу підрахунку голосів і здачі протоколів.


Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.


"Виборчкоми не повинні зволікати у цьому процесі, - наголосив Олег Синютка. - Затягування з підрахунком голосів та здачею протоколів викликає у людей підозри щодо можливих підтасовок та фальсифікацій. Я би не хотів, щоб таким чином члени ДВК зіпсували позитивні результати дня голосування, коли Львівщину ставлять у приклад щодо організації процесу демократичного волевиявлення.


Наголошую на тому, що ми повинні просто і чесно порахувати і зафіксувати ті голоси, які люди віддали за своїх кандидатів. Нам потрібно все зробити для того, щоб не зіпсувати враження людей від виборчого дня і не давати їм підстав для розчарування владою. Це дозволить уникнути підозр у "нечистому" підрахунку голосів і нехтуванні волевиявленням виборців".


На даний час триває підведення результатів голосування на місцевих виборах. Станом на 12:00 год 27 жовтня на Львівщині вже опрацьовано 96,75 % протоколів виборчих комісій.


Читайте також: Вибори до Львівської облради: місця майже поділено.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.