Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Происшествия

Пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі виникла через підпал, - віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   11163
Пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі виникла через підпал, - віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд




Віце-спікер Верховної Ради України практично переконана, що пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова сталася через підпал.


Про це чиновниця заявила в ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk", що виходить на каналі 112.ua.


Я майже переконана, що це підпал


"Звичайно, які причини призвели до виникнення пожежі на сміттєвому полігоні, встановить слідство. Але коли я була там на місці, то з того, що розповідали представники МНС можна зрозуміти, що це був підпал. Рятувальники показували місце, де виник вогонь. Це нетипове місце, пожежники вважають, що тут сміттєзвалище просто так загорітися не могло. Я майже переконана, що це підпал. Тому, що це надто було потрібно для картинки. Я вважаю, що те, що відбувалося впродовж десяти днів, я не завершиться так легко", - розповіла Оксана Сироїд. 


Нагадаємо, що 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова внаслідок пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє рятувальників, і один працівкник комунального підприємства.


Читайте також на нашому сайті: рятувальники ліквідували пожежу на сміттєвому полігоні у Великих Грибовичах.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.