Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Политика

Марина Порошенко розповіла, звідки у неї модна сумочка за півмільйона

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9766
Марина Порошенко розповіла, звідки у неї модна сумочка за півмільйона




Перша леді країни прокоментувала ситуацію із дорогим аксесуаром від Fendi. 


Дружина українського президента Марина Порошенко з'явилася між люди із сумкою, яка породила суперечки серед українців, йдеться у сюжеті 


Невеличку сумку з крокодилячої шкіри нині дуже модного кольору нюд від італійського бренду Fendi за понад півмільйона гривень перша леді вигуляла на вечорі з нагоди 50-річчя прем'єри фільму "Тіні забутих предків", чим збурила українців.


За словами жінки, аксесуар їй подарував чоловік, а про вартість сумки вона дізналася лише зараз із інтернету.


"Це подарунок мого чоловіка мені на 30-ту річницю нашого подружнього життя. Це було рік тому. Я, чесно кажучи, не вживаю такими речами. Але тут - ми дуже рідко зараз із ним бачимось, і коли ми пішли на спільний захід, я хотіла йому зробити приємне", - розповіла Марина Порошенко. 


Марина Порошенко розповіла, звідки у неї модна сумочка за півмільйона


Зазначимо, у Києві торбинку цієї фірми можна придбати лише в одному елітному бутику і коштує вона тут 566 тисяч 930 гривень або майже 23 тисячі євро. В офіційному бутику Fendi у Мілані така сумочка потягне вже майже на 23 тисячі гривень або тисячу євро більше. Водночас ані в Києві, ані за кордоном аксесуару кольору нюд, як у дружини Порошенка, - немає. 


Натомість у Італії наголосили, що ці сумочки – нова колекція. Також і за словами українських дизайнерів, сумка з крокодила кольору нюд цієї фірми - це останній тренд. "Із наших, у нашій країні, як на мене, я нікого ще не бачила з такою сумочкою. Вона дуже личить першій леді країни. Інший момент – чи тактично зараз носити таку сумку. Скажімо так, просто напевно треба було бути більш передбачливою, щоб не викликати зайвих емоцій у народу, який зараз ледве виживає", - наголосила дизайнер Юлія Айсіна.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.