Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Политика

Як Володимир Гройсман у Львові горе-паркувальника сварив (ВІДЕО)

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   8368
Як Володимир Гройсман у Львові горе-паркувальника сварив (ВІДЕО)




Перебуваючи із робочим візитом у Львові, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у компанії із мером міста Андрієм Садовим та губернатором області Олегом Синюткою під час прогулянки у центрі міста, помітив горе-паркувальника, який залишив свій автомобіль на пішохідному переході.


Така зневага до правил дорожнього руху не залишилася поза увагою шановного прем'єр міністра і борця за справедливість на українських дорогах Володимира Гройсмана. Чиновник вирішив навчити водія, як треба правильно паркувати свій автомобіль, інформує сайт міста Львова 032.ua.



Нагадаємо, що у п'ятницю, 30 вересня, Гройсман прихав до нашого міста із робочим візитом. Пан міністр, зокрема, привітав усіх бібліотекарів із професійним святом, а також повідомив, що уряд надав погодження Львову на залучення інвестиційних коштів для рекультивації полігону.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.