Сегодня: Воскресенье, 13 Ноября 2016 года
Культура

Гройсман їде на Львівщину: де і коли його можна буде завтра зустріти

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8247
Гройсман їде на Львівщину: де і коли його можна буде завтра зустріти




У п'ятницю, 30 вересня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман здійснить робочу поїздку до Львівської області

Голова Уряду візьме участь у церемонії відкриття заводу електрообладнання і автозапчастин компанії Fujikura у Яворівському районі. Запланований підхід до преси.

У рамках поїздки Володимир Гройсман у Турківському районі зустрінеться із паралімпійцями - учасниками і переможцями Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру національного комітету спорту інвалідів України (с. Яворів), а також ознайомиться із ходом будівництва-реконструкції дороги Н13 Львів - Самбір - Ужгород.

Також Прем'єр-міністр України орієнтовно о 15:00 год. зустрінеться зі студентами у Науковій бібліотеці Львівського національного університету ім. І. Франка (м.Львів, вул. Драгоманова, 5). 




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.